MaKo
Sulas 
18.-Okt-2009 04:15 pm
Spiežam sulas atspērušies.
Grūtākais nav izspiest, tas ir diezgan viegli. Bet sagriezt un izgriezt bojātās vietas - tas prasa laiku.
Viena trīslitrene jau pilna, sula salda ļoti.
Tad būs jāpasterizē, jāvāko ciet un jācer, ka stāvēs. Ja nestāvēs - būs vīns.
Comments 
19.-Okt-2009 01:45 pm
gan jau stāvēs, galvenais liet burkā kamēr vēl vārinās, tad labāk stāvot.
mēs jau kādus litrus 60 pagrabā iemitinājām. iznākuši bij 80, bet tos 20 atstājām spiedējiem, jo nebij vairs kur ieliet!
19.-Okt-2009 05:00 pm
Kas vārinās? Sula pati burbuļodama?
A jēga tad? Uzvārīta sula ir bez vitamīniem :)
This page was loaded Jan 22. 2025, 6:19 am GMT.