MaKo
Commenting To 
2.-Okt-2007 09:05 pm - Kulinārās izvirtības
Izmantojot jauno plīti, tika izcepta maza panniņa pīrāgu, ābolmaize un uzvārīts liels katls ābolu džema.


Pīrāgi drusku netradicionāli - iekšā gaļa nevis ar sīpoliem, kā parasti, bet ar nelielu ķiploku piedevu. Garšīgi bija, pašlaik divi pīrādziņi palikuši pāri.


Ābolmaize un blakus katls ar ābolu džemu. Džemā samalti sulasspiedē āboli ar krustnagliņām, kanēli un cukuru. Smaržo pa visu māju.


Ābolmaizes virsa tuvumā. Ābolu šķēlītes aplietas ar skābo krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli. Ņammmmm...
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jan 22. 2025, 12:03 pm GMT.