MaKo
Kulinārās izvirtības 
2.-Okt-2007 09:05 pm
Izmantojot jauno plīti, tika izcepta maza panniņa pīrāgu, ābolmaize un uzvārīts liels katls ābolu džema.


Pīrāgi drusku netradicionāli - iekšā gaļa nevis ar sīpoliem, kā parasti, bet ar nelielu ķiploku piedevu. Garšīgi bija, pašlaik divi pīrādziņi palikuši pāri.


Ābolmaize un blakus katls ar ābolu džemu. Džemā samalti sulasspiedē āboli ar krustnagliņām, kanēli un cukuru. Smaržo pa visu māju.


Ābolmaizes virsa tuvumā. Ābolu šķēlītes aplietas ar skābo krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli. Ņammmmm...
Comments 
2.-Okt-2007 09:19 pm
labi ka es saldumus neeedu...

bet piiraaagi gan gardi izklausiiijaas un izskatiiijas
2.-Okt-2007 09:33 pm
Ja šitā ilgi turpināsies- blakusesošās mapes būs nosmērētas un sasmaržinātas ar visu pēc kārtas...Phe :D
2.-Okt-2007 09:33 pm
Uj, ne tur atbildēju...
2.-Okt-2007 09:40 pm
Klau, tu esi ņerga, tu to zini?
2.-Okt-2007 09:41 pm
e ?
2.-Okt-2007 09:45 pm
ahhh. tie pīrāgi izklausās apetētelīgi.. interesanti gan, ja tiem britiem te tik populāri visādi ēdieni ar mīklām, tad kāpēc nav pīrādziņu, m? :)
2.-Okt-2007 09:54 pm
Iemāci šos cept. Nekā sarežģīta - standarta rauga mīkla, pildījumā - spēķis vai kūpināta krūtiņa sagriezta ar sīpoliem un pipariem... Apziest ar olu un cept.
2.-Okt-2007 10:01 pm
vot tur jau tā sāpe, ka man mīklas nepadodas :( es varu visu ko uzmeistarot, bet mīklās esmu bezcerīga :( augstākais - man reizēm izdodas kādu jēdzīgu karpeļpankoku vai kotleti salipināt. & ko ta lai es mācu? domā jārīko masveida obligātie pīrāgcepšanas kursi visai tautai? :) jāiemāca arī medu no zeltainas krāsas šķidras masas atšķirt, tospašus karpeļpankokus sacept & dot man daudz naudas.
2.-Okt-2007 10:44 pm
A tāpēc es lietoju maizes mašīnu mīklas samīcīšanai. Stingri noteikta uz gramiem recepte - un viss notiek.
3.-Okt-2007 01:43 pm
Tak maiznīcās var nopirkt labu labo rauga mīklu.
Kādreiz izmantoju Ādažu «Kukulītis» piedāvāto produkciju.
This page was loaded Jan 22. 2025, 11:45 am GMT.