MaKo
 
5.-Feb-2006 09:22 pm
Ko lai dara ar 15 litriem ābolu sidra, kas nupat laikam uzskatāms par norūgušu un dzeramu? Nez, karstvīnu var no tāda taisīt? Vai kādu vienkāršu metodi destilēšanai kalvadosā?
Comments 
5.-Feb-2006 09:27 pm
kandžaparātu vajk
(žesc)
5.-Feb-2006 09:35 pm
Vajag. Tev ir?
5.-Feb-2006 09:38 pm
oj, jaman būtu kandžaparāc..
5.-Feb-2006 09:30 pm
eeem saaicinaaat barinju tautas piedzeties :?
5.-Feb-2006 09:35 pm
Nav tik smeķīgs. Tāpēc ar domāju par pārdzīšanu.
5.-Feb-2006 09:56 pm
aizmirsti par to!
5.-Feb-2006 09:59 pm - rūgumpods
bet vai nevar kādā brīdī UZSPRĀGT?
5.-Feb-2006 11:23 pm
http://forums.delfi.lv/read.php?f=110&i=39624&t=39624
http://www.viewlondon.co.uk/drink_feat_calvados.asp

pagaidām tas ir viss, ko varu sameklēt. googlē ir daudz kā laba ;)
This page was loaded Jan 22. 2025, 3:11 pm GMT.